Sådan efterbehandler du dit afslebne trægulv

efterbehandlingSelvfølgelig, lakering trægulve er et Gør-Det-Selv job. Det er derfor, alle byggemarkeder udlejer gulvafslibningsmaskiner, ikke?

Men bare fordi du kan leje en slibemaskine betyder ikke, du skal. Selv hvis dine venner har dub dig “cool” efter, at forbløffende badeværelse re-do sidste forår, har du stadig ikke kan have de ting, det tager at omlakering dine gulve.

Seriøst, kan du ende op med et gulv, der har så mange dips og riller, får du mere søsyg end du gjorde på at Disney krydstogt, da du var 10. Hvad værre er, kan du lave en farlig newbie fejl, og starte en brand. (True! Vi vil forklare i bare en smule).

Selv om udgifter til leje af en professionel gør du sveder, ikke overveje at tage på dig selv jobbet uden en (ahem) ærlig vurdering af dine egne evner. (Vil du virkelig ønsker at sætte dit hjem værdi på linjen for at lære en ny færdighed?) Men hvis efter at have læst dette, du stadig beslutter at GDS, så har vi et par tips til at hjælpe dig med at undgå en bekostelig fejl.

Hvor meget af en GØR-DET-SELV Superstar er du?

Hvis du er en lang tid , men første gang refinisher, spørg dig selv, hvis du kunne gøre disse to ting:

# 1. Skub en købmand-butik vogn (som har en klæbrig hjul og et lille barn i sædet) i et støt tempo uden rykvise bevægelser og ingen stop, i hele din frokostpause.

# 2. Male et impressionistisk mesterværk.

OK, måske de er en smule over toppen. Men slibning og farvning dine gulve er ingen kage gåtur.

Et gulv slibemaskine kan veje langt over 100 pounds – og bevæge sig som det har en mening om sit eget (ikke ulig en vaklende butik buggy). Plus det vil gøre et ton af støj hele tiden, helt at komme på nerverne.

“Processen er ganske tidskrævende, og ikke anbefales for første gang DIYers,” siger Victoria Stepanov, en indretningsarkitekt, der har været remodeling hjem i mere end 15 år.

Det er svært at styre slibemaskine, og mens bare gulv kan se fint efter du har slebet den, vil fejlene kommer skinner igennem, når den er færdig er færdig. Du kunne være at skabe bakker og dale som du går sammen, Stepanov siger, og ikke engang kender det. Men når den er færdig, vil etage har en grim, topografisk udseende, påføre en alvorlig ding på dit hjem værdi.

Stepanov også meget stærkt rådgiver newbies at springe oliebaserede pletter og finish, som kræver en rolig hånd med en pensel og tonsvis af tålmodighed.

Lakering af dit trægulv

Ujævne, forhastede penselstrøg kan efterlade din dyrebare gulv 16 nuancer af brunt – for ikke at nævne muligheden for selvantændelse, hvis du ikke håndterer dine olieklude korrekt. Det er fordi nogle olier tørre gennem en proces med oxidation – (! Se, det virkelig kan ske) den samme proces, der forårsager brande. Så olierede stoffer skal forsegles i en metal kan med vand fylde den resterende plads, eller lagt ud enkeltvis at tørre hurtigt. Aldrig nogensinde hober sig op olieholdige klude.

Hvis det ikke er nok til at gøre dig tænke to gange, hvad hvis du vidste du ville have til at anvende to eller tre lag for at gøre det umagen værd? Nu har du ganget dine chancer for at skrue op gange tre.
Moderne køkken med trægulve
Tilbring Oh-So-klogt på en køkken remodel

6 Materialer til Aldrig Anvendelse i dit køkken
Sådan handler for en Retro Køkken – og ikke går i stå med uønsket
Refacing dit køkken frysere: mulighederne for og omkostningerne

Tjek om dit gulv kan klare en gulvafslibning

Dobbelttjek, at din type gulv faktisk kan refinished. Forsøg på at omlakering laminat gulve – som ikke lavet af træ – kan ødelægge dem. Og manipuleret hårdttræ, der har et lag af hårdt træ over en krydsfiner kerne, er ikke en meget bedre kandidat.
Re-forsegling og polering
er en langt billigere og mere doable DIY projekt end lakering. Faktisk, hvis du re-sæl og buff gulve hvert år, du aldrig behøver at omlakering. Men det fungerer kun, hvis skaden er minimal. Prøv at tætning og polering manipuleret gulve i stedet. Men dybest set, kun etager med ægte hårdttræ hele kan tåle lakering.

Du skulle have fået at vide, hvilken type gulv dit hjem har da du købte den – enten i prospektet detaljer eller i inspektionsrapporten. Eller du kan som regel finde ud af det ved at trække op et gulv register og kigge på siden af en planke for at se, om det er alt træ, laminat eller manipuleret træ.
Tror du er op til DIYing det? Nogle tips til at hjælpe

Få en demo. Installation af remmen på en slibemaskine forkert kan ødelægge dit gulv. Bed om en demonstration af, hvordan det hele fungerer, når du lejer den.

Test det. Vælg en diskret sted at teste din proces, før du ødelægge hele din stue. Nogle kemisk-eller oliebaserede rengøringsmidler efterlader en grim, næsten-usynlige rest, som måske boble op til overfladen, når du begynder at forsegle plankerne. Hvis noget ser mærkeligt under testen, strimler dine gulve med en blanding af ammoniak og vand, eller bruge en kommerciel hårdttræ renere.

“Ingen kan lide overraskelser,” siger Johan Danes, ejer af Denmark Tæppe og og Gulvbelægning. “Det kunne have været 20 år siden en person har brugt et kemisk-baseret produkt, men det stadig fik ind i træet, og du behøver ikke mærke indtil jobbet er fuldført.”

Efterbehandling og holdbarhed på gulvoverfladen

Hold din træ naturlige, derefter slutte det med en vandbaseret polyurethan instead.DeWees siger den vandbaserede overflade tørrer hurtigt, hvilket er et plus. Det betyder du bliver nødt til at arbejde hurtigt, selv om, siger han. Det kan begynde følelse tør at røre i så lidt som 15 minutter. Hvis du ikke arbejder hurtigt, risikerer du synlige overlappende streger på det færdige gulv. Ikke en deal-breaker, men det vil se amateurish.Take din tid. Lakering dit gulv kan tage en uge eller mere. En masse af den tid vil blive brugt, ja, se maling tørre. Fordele vil lade dig vide, hvor lang tid at holde sig væk og hjælpe dig forsegle rummet, men at gøre det selv betyder, at du er på egen hånd. Det er bedst at vente mindst 24 timer, før du rører gulvet efter hvert lag af polyurethan, selv om det føles dry.Wear sokker – bare sokker. Sko, bare fødder, og kæledyr kan nemt ødelægge alle dine hårdt arbejde. Så sørg for at bære strømper under hele processen, og i de første 48 timer efter gulvet er færdig. Faktisk vil dine sokker hjælpe med at buffe gulvet!