Gulvsliber Myter

gulvsliber lakDesværre er der mange myter, usandheder og bare ligefrem forvirrende råd og tips om, hvordan man sand gulve derude. Mange artikler synes at have været skrevet af folk, der har lidt eller ingen erfaring med at gøre jobbet selv, selv om sene ting er blevet forbedret. Bare fordi artiklen er på en velkendt eller franchise websted det betyder ikke, at det er noget mere gyldig. Faktisk på internettet, du er lige så sandsynligt at finde relevante, nyttige og nøjagtige oplysninger om en lille obskur hjemmeside som på Wikipedia, for eksempel, som ofte falder under mærket (selvom stadig, generelt er det en meget praktisk og nyttig ressource, bare ganske lejlighedsvis ikke alt, nøjagtig)

Mange artikler er den samme, til forskningsformål, i de år, jeg har læst hundredvis af artikler, overvåget og endda betalt for videoer, de fleste af dem var skuffende, nogle af dem var så slemt, de var strålende, ligesom den gamle Kanal 4 til boliger artikel, der erklærede efter fjernelse dine fodlister (og halvdelen dine drejebænk og gips vægge uden tvivl), skal du udfylde dit gulv med PVA lim og savsmuld, hjælpsomt informere læseren om, at »ikke bekymre dig, hvis det ikke er tørret« som »når du går over det med slibemaskine, vil varme blast fra maskinen tør den af ‘. Eller ville det ødelægge slibende, maskinen, dine sko, tøj, vægge (hvilket ville være ok, som du sandsynligvis ville være replastering alligevel) du ville miste din leje depositum og stå der dækkes i lim, tørrer den bærbare computer skærmen for at kontrollere du følge instruktionerne korrekt. Tak, tak hvem bestilt og skrev denne artikel, bortset fra helt åbenbart aldrig har slebet et gulv eller endda taler til en, der havde, du gjorde min kollega og jeg griner, indtil vi græd og faldt på gulvet. Jeg er overbevist om denne vejledning vil være lidt mere præcis eftersom jeg faktisk har slebet et gulv før. Mere end to gange, selv.

Myte nummer et og gulvsliber:

Gulv slibning er nemt. Det er ikke. Mindst gør det godt ikke. Maleri er let ret? Kun hvis du tager dig tid til at forberede og sørge for at gøre et godt stykke arbejde. Hvad med fliser? Det er også nemt. Bare rolig, vil vi ikke nævne de lidt wonky fliser og de ujævne mellemrum. Du ser, hvad jeg siger? Hvis du kan klippe en græsplæne kan du sikkert sand et gulv, så længe du med rimelighed er egnet. Alle kan “klippe” snavs væk, støvsuge støvet og anvende en klar coating. Hey presto, det ser næsten altid bedre, du ved, rene og skinnende beats gamle og beskidte ret? Sagen er, at gøre noget arbejde ordentligt tager dygtighed, indsats, tålmodighed, omsorg og erfaring, jo mere af hver attribut, du besidder jo bedre dit gulv vil se, og jo længere det vil vare. Jo mere pleje du tager mere historiske skønhed du vil bevare og endda forbedre. Så behøver du ikke har den erfaring, måske du har slebet et par etager før, måske det er din første gang, ikke noget problem, det er hvor jeg kommer i. Jeg vil give den erfaring og hjælpe lære dig de færdigheder, alt hvad du skal gøre, er at lytte og give den tålmodighed, omsorg og indsats. Sammen vil vi gøre et godt stykke arbejde.

Myte nummer to om gulvslibning

Gulv slibning er meget støvede. Nej det er ikke. Nødvendigvis. I de fleste tilfælde bør det være mindre støvet end maling og dekoration. Gulv slibning skaber enorme mængder af støv ja, men næsten alle, der skal forblive i vakuum poser, støvsugerposer og bin poser, medmindre du gør noget forkert. Jeg vil vise dig, hvordan du sand med et minimum af støv.

Myte nummer tre slibe gulvet:

Vi er nødt til at male bagefter da støvet vil ødelægge maling arbejde. Jeg henviser det ærede læser til det svar, jeg gjorde for et øjeblik siden. Jeg vil foreslå at male før, er det meget lettere at røre op fodpanelerne (som sandsynligvis vil få mindre skrammer), end det er at sand og fjerne tusindvis af små specs af rullen splatter / klatter / børste mærker, når din (eller dine bygningsartikler / malere ‘) støv folie, maskering eller skære i ikke er perfekt. Jeg vil sige malere gøre mere støv og rod, end jeg gør omkring 95% af tiden, og vi kommer til at arbejde som jeg gør.

Myte nummer fire – gulvslibe:

Fjern fodpanelerne før hånd, åbne alle vinduerne, tape op alle døre, hermetisk forsegle alle kæledyr og afkom i plast. Hvis du har fodlister og / eller scotia lister, der allerede er slukket eller ikke er udstyret endnu, store, det er nemmere, men hvis de allerede er monteret, lad dem hvor de er. Med alle midler åbne vinduet, hvis du er varmt eller hvis du ønsker at lufte ved påfyldning eller belægning med shellak, men ved slibning det er faktisk bedre at holde vinduerne lukket, så enhver lille mængde af støv, du opretter, er ikke blæst omkring dit hus, især når tømme støvsugerposer. Den “åbne alle vinduer ‘myte er sandsynligvis fra en tid, hvor alt du kunne ansætte var disse forfærdelige små slibemaskiner, der skabte så meget støv, hvis du ikke åbne vinduet, du ikke kunne se, hvad du lavede, bogstaveligt. Vi vil ikke bruge disse maskiner, vi gør en ren, problemfri og flot stykke arbejde. Så katten og barn Ren kan forblive sans plastique.

Afslibning af trægulvet:

Du skal udfylde hullerne med lim og savsmuld skulle du ikke? Nej Paper mache? Nope. Ok snor !. Mmm. Nej Gamle. Gamle og gamle. Faktisk er der kun tre ordentlige måder at udfylde hullerne i mellem gulvbrædder og en anden måde at løse problemet. Det er harpiks og savsmuld, en moderne tage på lim og savsmuld, der er meget, meget mere effektiv, limning i koniske træ tops til store huller (dyrt og tager tid) og udfylde med akryl mastiks (som ser særligt hæslige i min udtalelse , men det er muligt) det var det. Løft af gulvbrædder, kramper dem stramt med en bestyrelse klemme, genudlægning og montering af et ekstra bord eller halvpension til at fylde den resulterende endegabet kan være nyttigt, hvis du har meget store forskelle, og de fleste af de bestyrelser er allerede løs, hvis ikke, løft brædderne vil ikke kun tage lang tid, vil det sandsynligvis skabe en masse unødvendige skader (også bestyrelser vil bevæge sig lidt igen, når du igen lægge dem) ikke permanent fyldning benytter et produkt som Draughtex at du squash i mellem hullerne efter gulvet er blevet færdig, en smart løsning, men de huller vil være sort.