Klargøring til gulvslibning

klargøring til slibning af trægulveDenne metode er kun anvendelig, hvis dit gulv er forholdsvis flad og i god, god stand. Det kan ikke være egnet til meget stærkt bøjet eller skål gulve, meget tynde gulve, tungest orm spist gulve, der hvor du ønsker at beholde mere af overfladen patinering, gamle periode huse / hytter med gamle og delikat gips arbejde under gulvet bliver slebet (vibrationer fra den tunge gang omkring maskiner kan forårsage skade) i tvivlstilfælde altid vælge den blidere hånd færdige metode, se min guide til træ stripping her, for at få råd om slibning af gulve i hånden eller se slutningen af artiklen til råds på slibning gulve i hånden maskiner til at bevare patinering og delikate tømmer her. Jeg har specialiseret mig i at genoprette meget gamle, periode og fredede bygninger, hvis du er usikker, så kontakt mig her for ekspertrådgivning og give nærmere oplysninger om den omtrentlige alder af ejendom og gulv og helst nogle billeder, rådgivningen er gratis.

Denne vejledning er udelukkende fokuseret på at gøre den bedst mulige job, hvis du følger instruktionerne det er ganske muligt, du vil opnå resultater, der matcher og i mange tilfælde overstige den størstedelen af gulv slibning entreprenører. Industrien i dag er kendetegnet ved høj volumen, lav kvalitet virksomheder, skære hjørner for at spare tid og penge, vil vi ikke gøre denne fejl. Vi vil arbejde intelligent og effektivt at bruge de bedste værktøjer og de bedste materialer med omhu og sans for detaljer, og vi vil opnå en høj kvalitet god leder gulv, der vil vare.

Gundig klargøring af gulvet

Gør arbejdet ordentligt kan tage en lidt større indsats og koster lidt mere, men ved at gøre en større indsats nu vil du sandsynligvis spare tid og penge i fremtiden som din færdige gulv vil vare længere, før det kræver overmaling. Hvis et job er værd at gøre, så er det værd at gøre ordentligt. For mig er der kun to måder at gøre et job, den rigtige måde og den forkerte vej. Incase du ikke havde arbejdet det ud endnu, vil jeg være at vise dig den rigtige måde.

I hvilket omfang du føler min hjælp og rådgivning er relevant og præcis er op til dig, men jeg er heldig nok til at have fået tilbagemeldinger fra folk fra hele verden, der meget generøst har fortalt mig, at de har fundet mine artikler nyttige. Nogle af jer vil have lidt viden, nogle meget, nogle slet ingen, jeg tror det mest nyttige dog at antage, at læseren har lidt eller intet kendskab, og at alle andre kan springe nogle af afsnittene, hvis de ønsker. Jeg er en stor fan af “Dummies guides“. Det formoder jeg, er en slags ‘gulvafslibning for dummies’ artikel, som jeg antager ingen forudgående kendskab endnu gå i detaljer for dem, der er interesserede.

Slibemaskine vs. Bælte sliber

Og vinderen er … bælte. Ingen konkurrence. Ja, utroligt i dag i iphone er det stadig muligt at leje en tromle slibemaskine, som i dette land, vil for det meste være gæv Horetach HT8 opfundet i 1961 og stort set uændret siden, ved en udlejningsfirmaet . De er for det meste bygget i England, hvilket er en god ting, og ja de er billigere at ansætte og ok ja du kan kun gøre en lille værelse, men vi går efter den bedste kvalitet job med mindst rod og for at du får brug den dyrere båndsliber. Jeg startede med ingen penge, jeg ikke altid har de bedste maskiner og så ja, da jeg startede jeg bruge trofaste leje tromle sanders og kantpudsere, så jeg kan kontrast og sammenligne. Når jeg ser tilbage, jeg krybe, jeg kan ærligt ikke forestille hvordan jeg plejede at klare. Så forsigtig som jeg var, jeg kunne ikke hjælpe med at få dips og mærker i gulvet, opslåede, snak mærker, swirls you name it, kan du umuligt gøre et øverste job med en tromme slibemaskine. Fuldt stop. Og ikke engang starte med støvet. Hvis du ønsker at se, hvilken type slibemaskine vil vi bruge se min støvfri slibning udstyr side her. De fleste af de andre artikler, du vil læse vil involvere tromlen slibemaskine, nok til at sige det tjener et formål, for folk der ikke har råd noget bedre, men jeg tror, ​​vi kan, fordi vi og vores hjem er det værd. Brugervenligheden, effektivitet og manglende rod gør den ekstra investering værd. Slibning er hårdt arbejde tag ikke fejl, men ved at bruge det bedste maskiner, vi kan gøre det så smertefrit som muligt ved at arbejde renere og hurtigere med større belønning i slutningen. Hey, kan du endda nyde det. For en stund.

Før du booker professionel hjælp til gulvafslibningen

Tid er penge, jo længere du leje maskinerne jo flere penge du vil bruge. Personligt kan jeg ikke overholde den sparsommelige (jeg formoder alle, men de mest nysgerrige af dem vil have stoppet læsning nu alligevel) Vi vil ansætte de bedste maskiner, vi kan og masser af dem på samme tid, jeg bifalder sparsommelige og effektiv, så vi vil kun blive ansætte disse maskiner for den kortest mulige tid. Vær ikke bange for at bruge, men bruge fornuftigt.
Jeg arbejdede med min bedstefar i mange år og har lært en masse fra at se ham. Han sjældent gav ud rådgivning, så det gjorde mere af en effekt. Der var stort set kun tre ting, han nogensinde sagt med hensyn til job og virksomhed. En af dem var, at i restaurering var det hele ‘forberedelse, forberedelse, forberedelse’. Så før vi begynde at forberede gulvet korrekt, så lad os forberede sig på at forberede.

Hvis du slibning et areal større end den gennemsnitlige lille victoriansk / Edwardian London soveværelse lad os sige omkring 12 kvadratmeter (kvm) siger et soveværelse, normalt omkring 17 kvm eller derover så ville du få stor gavn af en anden person, der hjælper dig, selvom det er det at støvsuge op og tømme støvsugerposer, når du kan gå til en pause til at strække benene. Vi kommer til at gøre en masse støvsugning. Hvis du har sige en gennem lounge på 40 kvm eller en stor stue 25 kvm og entre, 7 kvm det virkelig giver mening at have en anden person, der arbejder med dig som de kan gøre kanterne eller arbejder i hallen, mens du slibning midten eller arbejder i hovedrummet. Dette vil reducere mængden af tid, du har til at ansætte maskinerne.

Der er ingen mening at have de maskiner, leveret og derefter få dem sidde inaktiv i en halv dag, eller en hel dag, mens du reparere og forberede gulvet til slibning, fordi så bliver du nødt til at ringe op og udvide leje til en anden dag. Hvilket koster flere penge.

For det første påtager noget, jeg kan ikke over staten dette punkt. Jeg har set det hele. Det er ikke godt at trække kanten af tæppet tilbage og tænker ‘yeah, det hele ser ok’, fordi vi ikke bare gør kanterne, eller ok bits, vi gør hele gulvet og hele gulvet ser måske ikke så ok som kanterne. Jeg vil ikke, kan ikke, citat indtil tæppet er fjernet, fordi jeg ikke ved, hvornår jeg vil finde et stort plade af MDF i midten af rummet, eller nogle brædder, der er blevet erstattet med skåret ned krydsfiner, eller en klump beton, hvor der var engang en mur, alt jeg ved er, at jeg vil finde dem. Engang. Lad det ikke engang være, når du allerede har betalt for din slibemaskiner og de sidder i rummet, venter måske at gå lige tilbage. I modsætning til leje omkostninger, som vil forblive fast i leje selskaber ‘bankkonto.

Så er tæppet blevet løftet (jeg håber, vi er stadig iført vores støvgener masker ved den måde, som detritus fra gamle tæpper vil blive meget værre for dit helbred, især hvis du som jeg har astma, end alle de slibning vi at gøre), og alle griberen stang, underlag og fiberplader er blevet fjernet eller lino, fliser og lim er blevet skrabet. Hvis du har gamle vinyl fliser limet til gulvet eller limet på underlag det betaler sig at tage lidt ekstra tid til at skrabe så meget som limen ud som du kan, som det vil sandsynligvis tyggegummi dine slibemidler næsten øjeblikkeligt og slibemidler er dyre. Dyrere end knofedt alligevel.

Væk med løse brædder

Check for løse brædder, den bedste måde at gøre dette på er at gå op og ned hver bord, hvis du er i tvivl knæle ned og trykke på brættet forsigtigt med en hammer, vil du snart se forskel på en løs bord, og en godt fast en, løse brædder ‘snak’. Du bliver nødt til at løfte disse løse brædder og viderebringe dem, eventuelle boards som du ikke kan relæ og få en god fix med (f.eks måske i slutningen af brædderne er split) skal udskiftes med regenereret brædder, som vil eventuelle nævn, der er brudt eller mangler. Notér bredde dine bestyrelser, deres tykkelse og hvor mange lineær meter du har brug for, så tjek ebiay eller søge online for en videreudnyttelse yard at finde en god kamp. Desværre er der en masse af chancers derude, du er mere tilbøjelige til at få bedre kvalitet og ægte alder fra en gård, hvor du kan se, hvad du køber, med ebay du tager de sædvanlige risici
Nu har vi fjernet alle gulvbelægninger og deres underlag, konstateret, hvor mange udskiftning brædder, vi har brug for, og har bestilt eller samlet vores træ. Vi har stadig en hel del af forberedelse til at gøre, som vi vil gå ind i det følgende. Præparatet, generelt for fyrretræ gulvbrædder over 50 år bør tage fra en halv dag til et par dage afhængigt af størrelsen af dit område, niveauet for reparationer kræves, og dit niveau (Selvom meget som stykker snor kan være mange forskellige længder de reparationer på et helt niveau af et hus eller endog et helt hus kan tage dig tæt på en uge, men vi taler i generelle her) Hvis du har en god tilstand nylig fer og not bord, blok strimmel eller manipuleret gulv du måske ikke behøver at gøre eventuelle reparationer på alle, så kan du springe det meste af rengøring, fastsættelse og reparation sektion. Heldige dig. Nu har du skoven for reparationer, du kan planlægge slibning og bestille maskinerne i, husk at give tilstrækkelig tid til at gennemføre reparationer og forberedelse før maskinerne ankommer, hvis du arbejder i weekenden bog dem i to uger i forvejen, så du holder en weekend fri til at få alt klar. Hvis du tager tid off tilføje en dag eller to ekstra, før maskinerne ankommer at få alt sat op, så du kan ramme jorden kører.